Balans tussen inspanning en ontspanning

13-12-2016

"Ondernemen en dé beste prestaties vraagt om de juiste balans tussen inspanning en ontspanning". Acceptatie, loslaten, vertrouwen, niet-oordelen, geduld, niet-streven en een open houding. Dit klinkt heel zweverig.. maar hoe is het om deze pijlers invloed te laten hebben op u dagelijkse leven, ondernemen en hoe kunnen zij bijdragen aan de beste prestaties. Ervaar het bij Afgemat.

Beweeg, sport, zet uw masker af, praat, communiceer over u gevoel, sla het van u af of schreeuw het er even lekker uit tijdens een Afgemat-sessie! Dat is best fijn hoor.

In zowel het leven, ondernemen, als sporten moeten wij presteren en dealen met verlies, blessures en twijfels. Ieder mens, ondernemer of sporter krijgt hiermee te maken, en de manier waarop u omgaat met deze zaken is cruciaal.

Denk bijvoorbeeld eens aan de talentvolle sporters als Roger Federer, Usain Bolt of ondernemers Linda de Mol, Neelie Kroes. Het moet u dan opvallen dat zij vaak evenwichtig en in balans overkomen, terwijl ze wel zeer gepassioneerd en bevlogen bezig zijn.

 

De ontspannen ondernemer

 

Personal training bij Afgemat draagt op een effectieve manier bij aan de juiste balans in uw leefstijl & ondernemerschap. Door de hoge intensieve interval trainingsmethode kunt u zich lekker uitleven en de spanning van u af laten vallen. Nadien heeft u tijd om volledig tot rust te komen en heerlijk te ontspannen in de luxe wellness van Hotel van der Valk.

 

Afgemat trainingen vergemakkelijkt hoe beter te concentreren, omgaan met druk, stress, of blessure. Afgemat wanneer u net wat meer gas moet geven óf juist een beetje moet inhouden! Afgemat zodat u kunt blijven presteren met bevlogenheid. Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Terug naar overzicht