OVER MATHIJS VAN DEN HOEK

HOOFDPIJN? SLECHT IN SLAAP KOMEN? FUTLOOS? SNEL BUITEN ADEM? EIGENLIJK TE ZWAAR? IK GELOOF NIET IN HET ENKELVOUDIG AANPAKKEN VAN EEN KLACHT. IK BEN ALTIJD BENIEUWD NAAR HET VERHAAL ERACHTER. NAAR DE MENS ERACHTER. NAAR HET TOTALE PLAATJE.

MIJN ACHTERGROND

Er kunnen meerdere factoren van invloed zijn op een klacht. Dat leerde ik al op mijn 16de tijdens mijn revalidatieproces na een zwaar scooterongeluk. Eén van de specialisten die mij behandelde, is mij altijd bijgebleven. Hij keek niet alleen naar mijn knie. Maar vroeg ook hoe het verder met mij ging. Hij keek biomechanisch naar mijn klacht: was op zoek naar de oorzaken. Dat triggerde iets in mij. Ik besloot na mij IT-opleiding een overstap naar een andere richting te maken: een HBO-studie Sport, Gezondheid en Management. Ik specialiseerde me in leefstijl- en gedragsverandering.

MIJN MISSIE

De passie voor sport bleef! In 2015 begon ik met Afgemat. Mijn missie is om bevlogen mensen fysiek en mentaal scherp en gezond te krijgen. En te houden. Wanneer je fit bent, ben je nou eenmaal vrolijker, productiever, zelfverzekerder en vooral: gelukkiger. Ik werk graag met mensen die gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Vind je het moeilijk? Samen gaan we ervoor zorgen dat het onmogelijke mogelijk wordt. Met de juiste benadering, de juiste training, persoonlijke aandacht en motivatie is veel meer te bereiken dan je zelf misschien denkt.

 

OVER MENNO BERGMAN

HOI! IK BEN MENNO (33). NAAST DAT IK VEEL SPORT IN MIJN VRIJE TIJD, BEN IK COACH BIJ AFGEMAT, BIJ PERSONAL BODY PLAN EN MANAGER VAN EEN MARKETINGTEAM. 

Ik geloof niet in jezelf uithongeren, maar wel in duurzame veranderingen in je levensstijl waarmee je lange termijn effect bereikt. Dit doen we door te kijken naar de juiste balans in voeding, beweging en herstel. Ik coach graag op een aardige manier, maar wel zo direct en eerlijk mogelijk. Ik maak je bewust van dingen die je mogelijk belemmeren en help je weer op weg als het wat minder gaat. Als dit voor jou hét moment voor verandering is, dan kijk ik ernaar uit om samen aan de slag te gaan!