AFGEMAT AFSLANK CHALLENGE

Wil jij graag afvallen?  

Voeding, slaap, en ontspanning spelen een cruciale rol bij een gezonde leefstijl. Wanneer je serieus met je lijf aan de slag gaat, is het van belang dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Vooral ook in de juiste hoeveelheden. Eet je téveel, dan zal dit de resulteren in een gewichtstoename. Eet je minder dan je dagelijkse energiebehoefte, val je in gewicht af. Wie wel eens een dieet heeft gevolgd weet dat het moeilijk kan zijn om vol te houden. Vaak doe je veel moeite en is je resultaat kleiner dan verwacht. Beperkte resultaten geven vaak een grote terugslag zodra het oude voedingspatroon weer wordt aangenomen. Wij helpen jou dan ook graag met kleine blijvende aanpassingen in je dagelijkse voedingsinname, zodat jij een gezond gewicht behaalt en behoudt. Je hoeft hiervoor geen crashdieet te volgen. 

Voedingsconsult met resultaat

Het bovenstaande klinkt natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen je graag hierbij. Het is belangrijk om je doelstelling te bewaken. Elke week zullen onze coaches dan ook met jou evalueren hoe het gaat. Als het nodig is, schaven we je plan bij. Daarnaast zullen we door middel van onze Afgemat Food-app jou coachen (dit kan zowel digitaal, als op locatie). We letten daarbij zowel op het resultaat, als wat passend is binnen jouw leefstijl. Om resultaat te boeken is het essentieel dat je het kunt volhouden. Wil jij meer weten? Bijvoorbeeld over het belang van voeding bij het behalen van jouw doelstelling? Of wat het juiste voedingspatroon voor jou is? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Ook als je andere vragen aan ons hebt. 

Waarom werkt de challenge? 

Na een groot succes van de eerdere Afgemat Afslank-challenge wil je deze zeker niet missen. Tien weken lang ga je knallen en werk je toe naar een topresultaat. Veel mensen verdoen hun tijd aan work-out- programma’s die niet vol te houden zijn, diëten die ze toch niet volgen en fitnesstrends die gewoon niet werken. Wij monitoren jouw lichaamssamenstelling en leefstijl. Terwijl jij je lichaam ziet veranderen en je energieniveau voelt toenemen. Je combineert het afvallen met een op maat gemaakt bewegingsprogramma. En je hebt een bewezen effectief en resultaatgericht programma.

Prijs voor 10 weken persoonlijke begeleiding: €107,-.