Over Mathijs

Hoofdpijn? slecht in slaap komen? Futloos? Snel buiten adem? eigenlijk te zwaar? Ik geloof niet in het enkelvoudig aanpakken van een klacht. Ik ben altijd benieuwd naar het verhaal erachter. naar de mens erachter. Naar het totale plaatje.

Mijn ACHTERGROND

Er kunnen meerdere factoren van invloed zijn op een klacht. Dat leerde ik al op mijn 16de tijdens mijn revalidatieproces na een zwaar scooterongeluk. Eén van de specialisten die mij behandelde, is mij altijd bijgebleven. Hij keek niet alleen naar mijn knie. Maar vroeg ook hoe het verder met mij ging. Hij keek biomechanisch naar mijn klacht: was op zoek naar de oorzaken. Dat triggerde iets in mij. Ik besloot na mij IT-opleiding een overstap naar een andere richting te maken: een HBO-studie Sport, Gezondheid en Management. Ik specialiseerde me in leefstijl- en gedragsverandering.

Mijn missie

De passie voor sport bleef! In 2015 begon ik met Afgemat. Mijn missie is om bevlogen mensen fysiek en mentaal scherp en gezond te krijgen. En te houden. Wanneer je fit bent, ben je nou eenmaal vrolijker, productiever, zelfverzekerder en vooral: gelukkiger. Ik werk graag met mensen die gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Vind je het moeilijk? Samen gaan we ervoor zorgen dat het onmogelijke mogelijk wordt. Met de juiste benadering, de juiste training, persoonlijke aandacht en motivatie is veel meer te bereiken dan je zelf misschien denkt.

MIJN WERKWIJZE

Veel mensen hebben het druk. Dat heeft zijn weerslag op je eet- en beweegpatroon. Het is dan best een uitdaging om ruimte in je agenda te vinden om te bewegen. Ik help je daarom om je schaarse sporturen zo effectief mogelijk in te vullen. Ik werk volgens het HIIT-model: High Intensity Interval Training. Hierbij zijn korte, krachtige interval oefeningen de basis. Je traint op stabiliteit, flexibiliteit, kracht en conditie.  Bovendien houd ik de groepen klein: met maximaal vier mensen kan ik iedereen persoonlijke aandacht geven. 

MIJN LOCATIE

Onze locatie is perfect bereikbaar. De trainingen vinden plaats bij het zwembad de Vrolijkheid in Zwolle. Na het sporten kun je gebruik maken van de douche. Ook is er de mogelijkheid om na het sporten gebruik te maken van het zwembad.