Afgemat steunt bij goede doel van Zwolse Halve Marathon

21-03-2017

Misschien ken je het gevoel wel: je weet dat het goed is om van de bank op te staan om te gaan hardlopen, maar in plaats daarvan pak je een zak chips en start je een nieuwe aflevering van jouw serie.

 

 

Voor een bijzonder project rondom de Zwolse Halve Marathon is stichting Hart voor Zwolle in de afgelopen weken in contact gekomen met meerdere mensen die dit gevoel kennen. Daarnaast hebben ze nog een extra achterstand omdat ze bijvoorbeeld net in Nederland wonen, een fysieke beperking hebben of een beroerde start van het leven hebben gehad. Heel verschillende achtergronden maar allemaal met één motivatie, op 10 juni willen ze een grootse prestatie leveren!

 

Afgematties

Om hen te helpen dit doel te halen is stichting Hart voor Zwolle bij Afgemat op zoek gegaan naar 'afgematties' die zich willen verbinden aan één van deze lopers. Daar zijn we enorm blij mee. Concreet houdt dit in dat je als maatjes gezamenlijk de vier trainingsavonden bezoekt; 29/3, 19/4, 10/5, 31/5. Daarnaast maak je samen afspraken over trainen en motiveer je elkaar. En op 10 juni doe je best om gezamenlijk over de finish te komen!

 

Bootcamp en trainingsavonden

Afgemat verzorgt met haar leden, vier gezellige trainingsavonden met deskundige begeleiding, elke zaterdagochtend bij Pistache Zwolle om 9:00 uur bootcamp trainingen, een finish feest georganiseerd door Pistache Zwolle en natuurlijk een onvergetelijke ervaring. 

Het halve marathon project van Hart voor Zwolle draait op volle toeren. Inmiddels hebben al 17 mensen aangegeven graag de uitdaging aan te gaan om 4 mijl of 21 km te gaan lopen op 10 juni. Ieder van hen wordt gekoppeld aan een maatje die hem of haar gaat helpen trainen om dit doel te halen. Bij Afgemat houden we van mooie verbindingen en daarom hebben we de besloten sponsor te worden.

 

Maatjes gevraagd

Hart voor Zwolle is nog op zoek naar 3 mannelijke maatjes voor de halve marathon. Voor meer informatie of aanmelden, kun je mailen naar nathan@stichtinghartvoorzwolle.nl. Op deze flyer vind je meer informatie om ook aan te haken bij deze mooie beweging. Voor meer informatie kun je mailen naar nathan@stichtinghartvoorzwolle.nl.

Terug naar overzicht